Pages

Pierderea identitatii intr-o relatie. Relatiile dincolo de patul lui Procust

In aceasta perioada, oamenii au inceput sa isi caute propria identitate mai mult decat in trecut. Daca pana acum rolurile intr-o relati...

Personalitatea in functie de grupa de sange





Grupa 0 
Va domina dorinta de a fi lider, iar atunci cand vedeti ceva ce doriti, faceti tot ce va sta in putinta pentru a va atinge obiectivul. In domeniul modei, sunteti o persoana care stabileste tendinte, care are puterea de a ghida oamenii intr-o anumita directie. Prieteniile pe care le aveti sunt de durata, fiind o persoana loiala si demna de incredere. De asemenea emanati o pasiune misterioasa,

data de increderea pe care lasati sa para ca o aveti in dumneavoastra.Ca si slabiciuni, specific acestei grupe, mentionam gelozia, orgoliul excesiv, tendinta de a fi mereu intr-o competitie.
Grupa A
O persoana echilibrata, cu valori bine definite, va place armonia, pacea si organizarea sistematica. Lucrul in echipa va defineste, fiind o fire rabdatoare, sensibila, solidara si afectuoasa. Stabiliti relatii cu usurinta, daca sunteti dumneavoastra cel abordat.
Ca si slabiciuni, putem mentiona rigiditatea, incapacitatea de a iesi din anumite standarde precum si neputinta de a va detasa de anumite evenimente chiar si dupa ce acestea nu va mai afecteaza in vreun fel.

Grupa B
Acestei grupe ii sunt specifice trasaturile colericului. Transant si direct, spuneti lucrurilor pe nume, fiind de parere ca un adevar fie el si dureros, este mai bun decat o minciuna dusa la infinit.
Si in viata personala nu va lasati imbatat cu apa rece, ce sunteti mereu in contact cu realitatea , gata sa o infuntati oricat de intunecata ar parea.
Desi va place sa faceti lucrurile in stilul propriu, dati totusi dovada de flexibilitate si creativitate atunci cand este cazul, lucruri ce va ajuta sa va adaptati usor la orice situatie.
La trasaturi negative, incapatanarea dusa uneori la extrem, dorinta execesiva de independenta.

Grupa AB
Fire complexa, rece si cotrolata, dar totusi agreabila, stiind sa va faceti placut celor din jur. Tactul dumneavoastra iesit din comun va face chiar un animator al grupurilor din care faceti parte, lasand impresia ca sunteti mereu foarte relaxat si happy.
Jucand atat de bine teatrul, uneori ajungeti sa interiorizati starile pe care le mimati.
Ca si puncte slabe mentionam: personalitate distanta, suspicioasa, foarte rezervat, uneori chiar brutal.


1 comment:

  1. eu am grupa A si se pare ca este valabil in mare, dar eu cred ca se mai si aseamana

    ReplyDelete